Plesk Single Server Post-install Configuration

 

Για να συνδεθείτε στο Plesk για πρώτη φορά:

Σημείωση: Εάν βρίσκεστε ήδη στην οθόνη υποδοχής Plesk, παραλείψτε τα πρώτα δύο βήματα και προχωρήστε στο βήμα 3 .

Ανοίξτε την ακόλουθη διεύθυνση URL στο πρόγραμμα περιήγησής σας:
χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό πρόσβασης και το root όνομα χρήστη και το password

Διαμόρφωση Plesk Single Server μετά την εγκατάσταση
Μόλις εγκατασταθεί το Plesk, πρέπει να κάνετε λίγο ρύθμιση στην οθόνη καλωσορίσματος Plesk για να μπορέσετε να ξεκινήσετε τη δουλειά σας (δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης). Οι ακόλουθες οδηγίες περιγράφουν τη διαδικασία.

Καταχωρίστε το email και τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή Plesk στα αντίστοιχα πεδία. Την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε στο Plesk, χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό πρόσβασης και το adminόνομα χρήστη.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας Google, GitHub ή Facebook για να συνδεθείτε στο Plesk την επόμενη φορά. Για να το κάνετε αυτό, δώστε τη διεύθυνση email του λογαριασμού σας. Στη συνέχεια, την επόμενη φορά θα συνδεθείτε στο Plesk αμέσως με τον συνδεδεμένο λογαριασμό. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε έναν λογαριασμό οποιαδήποτε στιγμή αργότερα στο Plesk My Profile .

4. Επιλέξτε την άδειά σας:

    • Εάν έχετε ήδη αγοράσει μια άδεια Plesk, επικολλήστε τον κωδικό ενεργοποίησης που λάβατε στο πεδίο “Συνεχίστε με μια άδεια επί πληρωμή”. Εάν όχι, μπορείτε να αγοράσετε μια άδεια στο merodi . Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα email με τον κωδικό ενεργοποίησης.
  • Πριν αγοράσετε μια άδεια επί πληρωμή, μπορείτε να αξιολογήσετε το Plesk για 14 ημέρες δοκιμάζοντας την έκδοση Plesk Obsidian Web Pro. Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε “Προχωρήστε με μια πλήρη δοκιμαστική άδεια χρήσης”.

5. Διαβάστε και επιβεβαιώστε τη Συμφωνία άδειας χρήσης τελικού χρήστη επιλέγοντας το αντίστοιχο πλαίσιο ελέγχου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Enter Plesk .

Μόλις ολοκληρωθεί η σύντομη προετοιμασία, το Plesk θα είναι εντελώς έτοιμο να εργαστεί.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με τη δημιουργία του πρώτου ιστότοπού σας .

Εάν είστε πάροχος φιλοξενίας και θέλετε πρώτα να δημιουργήσετε έναν πελάτη, μεταβείτε στην προβολή Παροχέα υπηρεσιών.

Μπορείτε να διαβάσετε μια σύντομη επισκόπηση των προβολών Plesk παρακάτω.

Επιλέγοντας τον τύπο διασύνδεσης

Για να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες διαφορετικών χρηστών, η Plesk προσφέρει δύο διαφορετικούς τύπους διεπαφών χρήστη, που ονομάζονται προβολές:

  • Ισχύς Η προβολή χρήστη είναι καλύτερη για κάποιον που χρησιμοποιεί το Plesk για προσωπικές ανάγκες, για παράδειγμα, τη διαχείριση ενός διακομιστή αλληλογραφίας ή τη διαχείριση ενός προσωπικού ιστότοπου.
  • Η προβολή παρόχου υπηρεσιών έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στις ανάγκες των παραδοσιακών παρόχων φιλοξενίας που αναμένουν να εξυπηρετήσουν μεγάλο αριθμό πελατών. Η προβολή παροχέα υπηρεσιών είναι διαθέσιμη στις εκδόσεις Web Pro και Web Host.

Σημείωση: Μπορείτε να αλλάξετε την προβολή στο Plesk ανά πάσα στιγμή.